Sales Manager til teknologiselskap med internasjonale ambisjoner

CDP Technologies utvikler og kommersialiserer CDP Studio, en software plattform som forenkler og effektiviserer utvikling og vedlikehold av automasjonssystemer, og som kan anvendes i en rekke industrier. Plattformen er egnet for bruk i alt fra hjemmeprosjekter til store komplekse industrisystemer.  

 

Teknologien er utviklet i Norge og har vært i bruk i flere tusen systemer verden over, hovedsakelig innen maritim industri, i over 10 år. Med lanseringen av den nye generasjonen av plattformen satses det mot det globale markedet og nye bransjer som vareproduksjon,  prosessindustri, gruvedrift og kraftproduksjon. Systemet kan også brukes innen simulering, prototyping og «internet of things».

 

CDP Technologies har sitt utspring fra ICD Software i Ålesund, som i 2014 ble gasellevinner i Møre og Romsdal. Selskapet eies av Seaonics AS i Ålesund, som igjen er 56% eid av Vard Gruppen.  Selskapet har i dag 13 ansatte og hovedkontor i Ålesund, med avdelinger i Oslo, Tønsberg og Tallinn i Estland. For mer informasjon, vennligst se http://cdpstudio.com

 

 

 

 

 

Har du lyst til å selge unik teknologi innenfor automasjonssystem?

 

CDP Technologies har nylig lansert neste generasjon av CDP Studio, en software plattform som ved å forenkle og effektivisere utvikling og vedlikehold av kontrollsystemer gir store muligheter for kunden. Den åpner for utvikling av nye tjenester og modernisering av eksisterende løsninger uten store investeringer.

 

Vi søker nå en dyktig og erfaren Sales Manager for å igangsette og gjennomføre et offensivt salgsarbeid av CDP Studios unike teknologi. Som Sales Manager vil du spille en avgjørende rolle for at selskapet skal realisere planene sine for videre vekst og inntreden i nye markeder. Selskapet har gode og anerkjente referansekunder innen maritim sektor. Din rolle vil være å utvide kundeporteføljen innen denne sektoren, samtidig som du søker samarbeid mot nye sektorer – f.eks. vareproduksjon.

 

Salgsarbeidet vil være en kombinasjon av oppsøkende virksomhet samt deltagelse på seminarer, konferanser og messer for å etablere kontakt med potensielle brukere/kunder.

Din målgruppe er tekniske sjefer og automasjonsingeniører. Det er derfor viktig at du har god teknisk forståelse og ikke minst interesse for å ta del i tekniske diskusjoner, blant annet ved å gjennomføre demonstrasjoner – sammen med teknisk støtte, etter behov.

 

  • Vi trenger deg som kan salg og kan lande kontrakter.
  • Du holder et høyt aktivitetsnivå, er målrettet og utholdende.
  • Du karakteriseres gjerne som utadvendt, kontaktskapende og tillitsvekkende i din måte å jobbe på.
  • At du har høyere utdannelse ser vi som en fordel.
  • Mye reisevirksomhet må påregnes, både nasjonalt og internasjonalt.  Det er derfor viktig at du trives med å være i bevegelse.

 

Du vil ha en innovativ utviklingsavdeling i ryggen og en solid eier med en kultur bygd på gründervilje, eierskap og innovasjon. Selskapet ønsker etter hvert å utvikle organisasjonen innenfor salg, kundeservice og support.  Har du de riktige egenskapene vil din rolle kunne utvikle seg til en lederrolle på sikt.

 

Er du klar for utfordringen?

 

For mer informasjon, ta gjerne uforpliktende kontakt med Experis Executive ved Yvonne Cagnol Hveem, tlf. 97 68 70 20. 

Søknadsfristen: Snarest. Søknadene blir håndtert fortløpende.

 

 

 

 

Job Information

Customer: CDP TECHNOLOGIES AS
No of Positions: 1
Industry: Executive
Discipline: Sales positions
Location: Oslo

Apply for Position

Published: 24/05/2017
Deadline: ASAP
Reference No.: 1021876
Apply for Position

Contact Information

Yvonne Cagnol Hveem
Phone +47 97 68 70 20
Yvonne.Cagnol.Hveem@no.experis.com

Bjørn Christian Bjørnsen
Phone +47 92 29 47 38
Bjorn.Christian.Bjornsen@no.experis.com