2 Bedriftsrådgivere – Vestfold

SpareBank 1 BV er en del av SpareBank 1-alliansen som er Norges nest største finansaktør. Alliansen sikrer god tilgang til produkter, kompetanse og teknologisk utvikling.

 

SpareBank 1 BV er et regionalt finanskonsern med 350 ansatte og en forvaltningskapital på ca. 45 mrd. Konsernet tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester og produkter; finansiering, sparing, betalingsformidling, forsikring, eiendomsmegling og regnskapstjenester.  Banken har kontorer i Tønsberg, Nøtterøy, Sandefjord, Larvik, Kongsberg, Drammen, Lier, Holmestrand og Horten

 

Vår visjon er: Sammen skaper vi VERDI – for deg, din bedrift, og vår region! Våre verdier er lærende, engasjert og nær.

 

Vi har store ambisjoner i bedriftsmarkedet og ønsker å styrke vår posisjon ytterligere. For å bidra til å nå offensive mål, er vi på jakt etter nye dyktige kolleger med kompetanse til å møte endrede kundekrav og en ny digital finansvirkelighet.

Til vår BM-avdeling i region Midt og Sør søker vi:

 

VEKSTABMISJONER - NYSALG - RELASJONSBYGGING

 

I tråd med våre vekstambisjoner for bedriftsmarkedet søker vi 2 rådgivere for å ytterligere styrke vår posisjon. Regionen Midt dekker Tønsberg, Nøtterøy, Horten og Holmestrand. Region Sør dekker Larvik og Sandefjord med omland. Arbeidssted vil være Nøtterøy og Sandefjord. Det forventes både befolkningsvekst og sterk næringsvekst i årene fremover. Som Bedriftsrådgiver skal du bidra til å skape vekst i regionen gjennom salg og rådgivning innen hele bankens produktspekter samt kredittområdet. For å lykkes kreves det at du er proaktiv i markedet overfor nye og potensielle kunder.

 

Våre nye kollegaer bør ha erfaring fra, og interesse for, operativt salgsarbeid, gjerne med solide resultater å vise til. Kjennskap til regionens næringsliv og nettverk i området er sterkt ønskelig. Erfaring fra bank er en fordel, men ingen forutsetning. Som person er du utadvendt, tillitvekkende, proaktiv og fremoverlent.

 

Vil tilbyr:

  • En spennende rolle med store muligheter til kompetanseutvikling.
  • En sterk lokal og regional bank med ambisjoner og vilje til å satse.
  • Påvirkningskraft og mulighet til å skape resultater.
  • God tilgang til kompetanse gjennom SpareBank 1-alliansen.
  • Et godt kollegialt miljø som samhandler på tvers.
  • Muligheten til å jobbe både selvstendig og i team.

Betingelsene er konkurransedyktige.

 

For mer informasjon, kontakt gjerne våre rådgivere i Experis Executive, Øystein Dahl, tlf. 905 68 285, eller Emil Lie, tlf. 468 91 281.

Alle henvendelser til Experis Executive behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor vår oppdragsgiver.

 

Job Information

Customer: SpareBank 1 BV
No of Positions: 1
Industry: Executive
Discipline: Bank / Finance / Insurance
Sub Category: Salg
Type: Permanent, Full time
Location: Vestfold
Role: Consultant, Other

Apply for Position

Published: 07/09/2017
Deadline: ASAP
Reference No.: 1023254
Apply for Position

Contact Information

Øystein Dahl
Phone 905 68 285

Emil Lutterloh Lie
Phone 468 91 281