Avdelingsleder for Bygg og Konstruksjoner

Vi er nå på jakt etter en engasjert avdelingsleder som ønsker å videreutvikle vår yngste avdeling i Bergen innen bygg og konstruksjoner. Avdelingen består i dag av 5 medarbeidere og har klare vekstambisjoner.  Hos oss får du handlingsrom til å utvikle avdelingen i tråd med strategien og et raust og inkluderende arbeidsmiljø som deler kunnskap på tvers av faglige og geografiske grenser.  

 

COWI Norge består av 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. I Bergen er vi 95 medarbeidere innen ulike ingeniørfag. COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen byggeteknikk og jobber med mange spennende oppdrag innen helsebygg, flyplasser, ulike funksjonsbygg, undervisningsbygg, næringsbygg og industrianlegg.

 

Ledelse i COWI

I COWI er ledelse og ledelsestrening ett av våre prioriterte satsningsområder. Vi er opptatt av å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner. Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som leder.  

 

Ditt ansvarsområde

Som avdelingsleder blir din primæroppgave å utvikle avdelingen og skape resultater gjennom våre prosjekter. Du vil utarbeide utviklings- og resultatmål sammen med øvrige ledere og ha ansvar for resultatoppnåelse. Du vil være ansvarlig for avdelingens prosjektportefølje og en sunn og lønnsom vekst gjennom prosjekttilgang, bemanning av prosjekt og rekruttering av dyktige medarbeidere. Strategisk og operativt markedsarbeid rettet mot nye og eksisterende kunder er viktig. I tillegg til å jobbe aktivt med å legge til rette for god samhandling i avdelingen, vil du samarbeide med andre avdelingsledere og kompetansemiljøer i COWI. Du vil inngå i ledergruppen for Bygninger Sør- og Vestlandet og rapporterer til regionsjef.

 

Dine egenskaper:

Vi søker deg som inspireres og motiveres av å skape resultater sammen med andre. Du vil bli gitt handlingsrom til å utvikle avdelingen i tråd med vår ambisiøse strategi med en tydelig vekstambisjon. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Du er god på å skape relasjoner med kunder, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI. Handlekraft, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.

 

Kvalifikasjoner:

  • Solid erfaring fra rådgiving, entreprenørvirksomhet eller tilsvarende innen konstruksjonsteknikk
  • Høyere utdanning fra universitet eller høgskole
  • Erfaring fra linjeledelse eller prosjektledelse

 

Job Information

Customer: COWI AS
No of Positions: 1
Industry: Executive
Discipline: Building and construction
Sub Category: - Building and construction
Type: Permanent
Location: Hordaland
 Bergen
Role: Manager

Apply for Position

Published: 02/11/2017
Deadline: ASAP
Reference No.: 1023531
Apply for Position

Contact Information

Andreas de Lange
Phone 90093829
Andreas.deLange@no.experis.com