Technical Lead

Har du guts til å jobbe i Norges største bank? Visste du at vi har over 7 millioner besøk i nettbanken og over 14 millioner besøk i mobilbanken hver måned? Hurtigvoksende finansteknologi gjør at vi i DNB skal ligge langt fremme på utvikling av digitale tjenester. Derfor betyr IT ekstra mye når vi skal møte kundenes forventninger og skape gode kundeopplevelser.

 

Vi har ledig stilling som Technical Lead. Hos oss utvikler og forvalter vi kundeløsningene i DNBs nettbank, mobilbank og «SPARE». Vi har mange nye spennende prosjekter på gang for å møte mulighetene ny teknologi gir. Vi ønsker å styrke oss med deg som har erfaring med å lede utviklingsprosjekter. I stillingen som Technical Lead vil du være ansvarlig for å lede gjennomføring av IT leveranser og lede team med svært dyktige utviklere.

 

Dine arbeidsoppgaver;  

 • Lede utviklingsteam og sikre fremdrift iht. prosjektets planer, samt være en sparringspartner i teknologiske veivalg og sikre implementering av verdikjeden ende-til-ende.
 • Gjennomføre kvalitetssikring av kritiske komponenter i utviklingsoppdraget og koderapporter.
 • Utarbeide komponenter og rammeverk som er mulig å gjenbruke i andre prosjekter
 • Være nysgjerrig og fremme ny teknologi og/eller rammeverk for utvikling i prosjektene  

 

Med oss på veien trenger vi deg som er nysgjerrig, har pågangsmot og trigges av tanken på å være med der utviklingen i bransjen drives slik at vi lykkes med våre mål og oppdrag. Trives du med å sette kunden i fokus og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, passer du godt inn hos oss.

 

Du har gjerne:

 • Høyere utdanning på universitets-/høgskolenivå innenfor IT.
 • Erfaring fra å lede utviklingsprosjekt, eller du er en erfaren arkitekt eller utvikler som ønsker å ta steget inn i lederrollen
 • Du er blant de aller fremste innenfor din fagdisiplin og du evner å dele din kompetanse  
 • Du er nytenkende og kreativ, men samtidig leveranseorientert
 • Engasjert og modig
 • Selvstendig, men liker å lede
 • God til å kommunisere muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk

 

Om du kan by på disse egenskapene, byr vi på spennende oppgaver og unike muligheter for faglig utvikling. Sammen skaper vi slagkraften og engasjement for å forme DNB for fremtiden. Du vil inngå i et team med høyt kompetente medarbeidere.

 

Er dette deg? Da vil du få gleden av å jobbe i et spennende kompetansemiljø med høy faglig integritet og mange spennende nye prosjekter.

Job Information

Customer: DNB Bank ASA
No of Positions: 1
Industry: Executive
Discipline: IT
Sub Category: Development "other", Development C/C++, Development Java, Web development, Agile methods, Database development, IT, Project Management IT, Test management, Development .Net
Type: Permanent
Location: Hordaland
 Bergen
Role: Manager, Project Manager

Apply for Position

Published: 22/12/2017
Deadline: 21/01/2018
Reference No.: 1024234
Apply for Position

Contact Information

Andreas de Lange
Phone 90093829
Andreas.deLange@no.experis.com

Torill Elise Dahl Høgheim
Phone 90693983
Torill.Hogheim@no.experis.com