Daglig Leder til Næringsforeningen i Levanger

Næringsforeningen i Levanger skal bidra til at regionen er attraktiv for næringsetablering og næringsutvikling. Næringsforeningen skal legge til rette for nettverksbygging og møteplasser for eksisterende og nye foretak, og merverdi for næringslivet.

Næringsforeningen i Levanger er nyetablert og vi søker en daglig leder som ønsker å løfte organisasjonens medlemmer til nye høyder.

 

Som daglig leder vil du ha selvstendig ansvar for både nåværende og fremtidige medlemmer, og vil være mye på farten for å bli kjent med lokalt næringsliv.  Det er mange gode hender, hoder og krefter i vår region, kunsten blir å samle og strukturere. Du vil ha tett dialog med sentrale samarbeidspartnere som kommune, fylkeskommune og andre næringsforeninger.

 

Vi ser etter deg som har gode samarbeidsevner, en offensiv innstilling til utfordringer og arbeidsoppgaver. Du føler deg kompetent og er lysten på å bidra for næringslivet i Levanger, enten du er gründer eller du har jobbet for andre.

 

Videre har du kompetanse innen økonomi og forståelse for at du må kunne balansere ulike medlemsperspektiv og interesser i samme organisasjon. Vi tror at du er nysgjerrig på lokalt næringsliv og ønsker å være en støttespiller for medlemmene, formell utdanning kan kompensere for erfaring. Vi vektlegger personlig egnethet høyt!

 

Næringsforeningen tilbyr en spennende arbeidshverdag med stor betydning for næringslivet i Levanger. Her vil du møte både faglige og personlige utfordringer med konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår.

 

For nærmere opplysninger, ta kontakt med rådgiver i Experis; Christer Berget på telefon 969 66 606.

 

Alle søknader behandles konfidensielt.

 

Besøk oss på våre hjemmesider: www.nfil.no 

Job Information

Customer: NÆRINGSFORENINGEN I LEVANGER
No of Positions: 1
Industry: Executive
Discipline: Management
Sub Category: Management
Type: Permanent
Location: Trøndelag
 Levanger
Role: Manager

Apply for Position

Published: 07/10/2019
Deadline: 30/10/2019
Reference No.: 1031543
Apply for Position

Contact Information

Christer Berget
Phone 969 66 606
Christer.Berget@no.experis.com

Anne Dordi Alseth
Anne.Dordi.Alseth@no.experis.com