There is now maintenance work at this web site between 20 February 2020 16:00 GMT and 26 February 2020 11:00 GMT. Sign in is deactivated, and you may experience unstability. We apologize for any inconvenience this may cause.

CFO Atea Norge

I de neste 20 årene vil teknologi forandre livene våre. Ved å være nysgjerrig på fersk og fremtidsrettet kunnskap, forstå og bruke den, tar Atea ansvaret med å digitalisere Norge. For teknologi er fantastisk. Tenk bare på hvilke muligheter vi allerede har – og dette er bare starten! Med å være en teknologidrevet bedrift, må vi være like opptatt av mennesker som teknologi. Vi må bestemme oss for på hvilken måte vi ønsker å påvirke livene våre og kommende generasjoner med teknologi.

Atea er spesialister i IT-infrastruktur. Alle våre 1650 ansatte i Norge jobber for en bedre fremtid bygget med IT. Vi utvikler smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den andre største leverandøren av sitt slag i Europa. Omsetning i 2019 var ca 10 MRD.

I Atea har vi en ambisjon om å være der de flinkeste samles. Vi skal være The Place to Be for våre ansatte, kunder, partnere og eiere. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Vi er nysgjerrige, og vi søker ny inspirasjon fra mange steder og mennesker. Vi er ansvarlige for å ta vare på miljøet rundt oss og jobber for å inkludere bærekraft i det vi gjør. Vi er fremtidsrettet ved å tenke nytt og går foran for å drive utvikling.

 

Fremtiden er ikke bare noe som skjer. Den er noe vi skaper. Hver dag, sammen.

 

Spennende og bred rolle til offensiv og forretningsorientert lagbygger

 

Vi ser etter deg som aktivt søker utfordringer. Du venter ikke bare på at noen skal fortelle deg hvordan ting skal gjøres, men du utforsker selv og kommer med forslag på hvordan du og andre kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du finner måter vi kan få brukt vår samlede ekspertise til beste for kundene våre. For en jobb i Atea innebærer at hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet – og vi vet at vi er gode alene, men aller best sammen.

Du er sulten, energisk, resultatorientert og en erfaren leder. Du har sterk gjennomføringskraft, er en foretrukken leder og kan vise til gode resultater med høy kvalitet.

 

CFO har personalansvaret for regnskap, business controlling sentralt og regionalt, lønn, logistikk, compliance & sustainability og administrasjon.

 

Stillingen rapporterer til Administrerende Direktør i Atea Norge og er en del av det det norske lederteamet.

 

Som CFO har du det overordnede ansvaret for følgende områder:

 • Proaktiv rådgiver og sparringspartner i det daglige til Administrerende Direktør og ledelsen
 • Bidra i strategiarbeidet til selskapet
 • Gjennomføre eventuelle oppkjøp inklusiv integrasjon og fusjon
 • Lede og sette retning, videreutvikle egne områder og skape resultater iht strategien
 • Ansvaret for alt innenfor områdende økonomi; regnskap inklusiv internt og ekstern rapportering, cash flow, business controlling, analyser, lønn etc. Logisitikk, compliance & sustainability samt administrasjon
 • Ansvarlig for juridisk bistand gjennom dedikert advokatbyrå
 • Identifisere, lede, følge opp og gjennomføre forbedringsarbeid i hele verdikjeden

 

Vi ser etter deg som har / er:

 • Veldig god forretnings- og økonomiforståelse
 • Sterk analytisk og mht forbedringsarbeid i hele verdikjeden
 • Solid ledererfaring og bred erfaring med å videreutvikle kultur
 • Gode kommunikasjonsevner, både på engelsk og norsk
 • Master i økonomi og administrasjon/ høyere revisorstudium
 • Minimum 5 års erfaring fra økonomiarbeid på strategisk nivå

 

For å lykkes hos oss, er du en lagspiller som har gode kommunikasjonsegenskaper. Du tenker helhetlig, ser fremover og søker utvikling, samtidig som du forstår viktigheten av å videreutvikle kulturen i selskapet. Du involverer og utvikler den enkelte, er tydelig, strukturert og sikrer resultater gjennom andre.

Du kan snakke økonomi til ikke-økonomer, forenkle kompleks informasjon og er en naturlig sparringspartner. Du har god forretningsforståelse og er identifiserer og implementerer kontinuerlige forbedringer. Du er proaktiv, selvmotiverende og løsningsorientert, og har god gjennomføringsevne.

 

Vi tilbyr:

I Atea har vi en ambisjon om å være der de flinkeste samles. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, relevante og krevende utfordringer som tar oss et hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Vi lover deg også et miljø hvor du får utviklet deg personlig og profesjonelt.

Som CFO vil du få muligheten til å lede et profesjonelt team på seks personer med en organisasjon på ca. 50. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Din arbeidsplass vil være i moderne kontorlokaler på Hasle i Oslo.

 

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg innen 23. februar. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Administrerende Direktør Michael Jacobs, mob 908 28 216 eller vår rådgiver hos Experis Executive, Øystein Dahl, mob 905 68 285. Registrer søknad og CV på www.experis.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt i en innledende fase, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

I Atea tror vi at flinke folk kjenner flinke folk. Du kjenner kanskje noen som er perfekt for denne stillingen? Tips oss gjerne!

 

Job Information

Customer: ATEA AS
No of Positions: 1
Industry: Executive
Discipline: Economics / Accounting / Salary, Management
Location: Oslo
Role: Manager

Apply for Position

Published: 04/02/2020
Deadline: 23/02/2020
Reference No.: 1032762
Apply for Position

Contact Information

Øystein Dahl
Phone 905 68 285
oystein.dahl@no.experis.com

Maria Loftheim
Phone 482 57 231
maria.loftheim@no.experis.com