There is now maintenance work at this web site between 20 February 2020 16:00 GMT and 26 February 2020 11:00 GMT. Sign in is deactivated, and you may experience unstability. We apologize for any inconvenience this may cause.

Rådgiver Rekruttering Stavanger

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter, og del av ManpowerGroup. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekrutteringsprosesser innen fagområdene Engineering, Finance og IT, og Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor.

 

Experis Executive er en av markedets fremste aktører innen executive search og lederutvelging. Våre rådgivere har stor bransjemessig og faglig bredde, samt solid kompetanse og erfaring i rekrutteringsfaget. Vår visjon er å være en verdiskapende samarbeidspartner for våre kunder. Besøk oss på experis.no.

 

Lyst på en spennende utfordring i et selskap i vekst? Da kan dette være noe for deg!

 

Experis er i en spennende fase med sterk vekst og høy utviklingstakt. Selskapet styrker nå kreftene innen rekruttering i Stavanger og søker i den forbindelse en rekrutteringsrådgiver som skal være med å videreutvikle våre tjenester og selskapet.

 

Du blir en del av et tverrfaglig team i Stavanger som jobber med konsulent og rekrutteringstjenester.

 

Vi søker etter en rådgiver med bakgrunn fra rekruttering, HR og/eller rådgivning og organisasjonsutvikling. Erfaring fra ulike selskap, organisasjoner og marked er en fordel.

 

Vi ser etter deg som har sterke resultater å vise til, gjennom hardt og målrettet arbeid, og som vet hva som skal til for å skape resultater på kort og lengre sikt. Du har godt omdømme, gode verdier og holdninger, og vil tilføre oss egenskaper og kompetanse som vil bidra til vår vekst.

 

Viktige oppgaver vil være å videreutvikle din kundeportefølje og nye kunderelasjoner, samt være en strategisk og operativ sparringpartner for våre kunder. Du holder høy faglig kvalitet og integritet, og er opptatt av å videreutvikle rekrutteringsfaget. Vi ønsker også at du har selvstendige tanker om vårt marked og vår rolle i en periode preget av stor endring og hurtig digitaliseringstakt.

 

For å lykkes i rollen må du være en god relasjonsbygger og ha sterk forretningsteft og driv. Du har inngående kunnskap og nettverk i regionens næringsliv, og et sterkt ønske om å rekruttere de beste kandidatene til våre kunder. Videre må du identifisere deg med at din rådgiving skal bidra til kundenes vekst og utvikling.

 

Vi i Experis kan tilby en selvstendig og spennende jobb i et av Norges største rekrutteringsselskap. Du vil i stor grad selv være ansvarlig for din egen portefølje og utvikling av denne, men med god støtte i dyktige kolleger. Du vil bli del av et meget godt arbeidsmiljø som utgjør en god utviklingsarena, samt utfordringer og vekstmuligheter i et fremoverlent selskap med høye ambisjoner og stor konkurransekraft.

 

 

Du vil rapportere til regiondirektør SørVest.

 

Vi har konkurransedyktige betingelser!

 

Hør gjerne fra deg ved å sende inn en søknad med noen ord om deg selv, din motivasjon, ambisjoner og egenskaper.

 

MERK: Det vil i perioden 19 – 26 februar ikke være mulig å søke gjennom annonsen. Dette skyldes systemendring hos Experis. Send søknad og CV per e-post til kurt.andre.askeland@.no.experis.com og henvis til stillingsutlysning i emnefelt.  

 

Har du spørsmål, ta kontakt med direktør forretningsutvikling Kjell Strøm på 951 98710 eller kjell.strom@no.experis.com eller faglig leder rekruttering Sørvest, Kurt Andrè Askeland på 90066490 eller kurt.andre.askeland@no.experis.com.

 

Søknadsfrist 28 februar 2020.

 

 

Job Information

No of Positions: 1
Industry: Executive
Discipline: HR/personnel
Sub Category: Recruitment consultant / coordinator, - HR / Personnell / Recruiting
Type: Full time, Permanent
Location: Rogaland
 Stavanger
Role: Consultant

Apply for Position

Published: 19/02/2020
Deadline: 28/02/2020
Reference No.: 1032843
Apply for Position

Contact Information

Kurt Andrè Askeland
Phone 90066490
Kurt.Andre.Askeland@no.experis.com

Kjell Strøm
Phone 95198710
Kjell.Strom@no.experis.com