Direktør Bioteknologirådet

Bioteknologirådet er et frittstående, rådgivende organ som arbeider med rådgiving, informasjon og debattskapende aktivitet. Bioteknologirådet vurderer og informerer om etiske og samfunnsmessige spørsmål som gjelder bruk av bioteknologi på menneske, planter, dyr og mikroorganismer. Bioteknologirådets sekretariat har 7 ansatte og forbereder saker til rådsmøtene. Sekretariatet arrangerer også Bioteknologirådets åpne debattmøter, og tilbyr informasjon blant annet gjennom nettsider, tidsskriftet GENialt og tilbud til skoler. Bioteknologirådet er et faglig og politisk uavhengig organ, og ligger administrativt under Helse- og omsorgsdepartementet.

Vi søker en direktør til Bioteknologirådet med høye ambisjoner om å engasjere allmennheten, media, forskere, interesseorganisasjoner og politikere i spørsmålene Bioteknologirådet arbeider med.  Som direktør for Bioteknologirådet får du en unik mulighet til å arbeide i skjæringspunktet mellom bioteknologi, forskning, politikk og etikk.

 

Direktøren skal være en faglig ressurs for rådet, og bistå med å informere og skape debatt om bruk av moderne bioteknologi. Det er derfor viktig at du kan kombinere solid fagkunnskap med evne til å formidle komplekse spørsmål på en forståelig og engasjerende måte.  Direktøren har det administrative ansvaret for den daglige driften av Bioteknologirådet og tilhørende sekretæriat, og er ansvarlig redaktør for rådets nettsider og magasinet GENialt.

 

Vi søker en dyktig direktør med samfunnsengasjement, formidlingsglede og gode lederegenskaper. Du må ha høyere utdanning og faglig tyngde og erfaring fra relevant fagfelt. Interesse for etiske problemstillinger, forståelse for politiske prosesser og evne til strategisk tenkning er nødvendig.  Det er en fordel om du kan vise til resultater innen ledelse, fagformidling og kommunikasjon.

 

Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø med høy fagkompetanse, varierte arbeidsoppgaver, fleksibel arbeidstid og mulighet til å bygge et stort kontaktnett. Åremål vurderes.

 

For mer informasjon, ta gjerne konfidensiell og uforpliktende kontakt med leder for Bioteknologirådet Kristin Halvorsen; kristin.halvorsen@cicero.oslo.no, ekspedisjonssjef Cathrine Meland, HOD, tlf. 22 24 81 65 eller Experis Executive ved Ann-Kristin Nyrønning, tlf. 920 85 397/Gisle Roll Ludvigsen, tlf. 934 68 168. For å søke stillingen, se www.experis.no. CV med søknad registreres snarest og senest innen 13. desember.

 

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ inntil lønnstrinn 93, som tilsvarer

kr. 1 084 700. Høyere kan lønn vurderes.

 

Opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jf offentlighetsloven § 25.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Helse- og omsorgsdepartementet
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Helse, Administrasjon, Forskning og utvikling
Underkategori: Forskning og utvikling, Helse, - Administrasjon / Ledelse / Management for Hire
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
 Oslo
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 02.12.2015
Søknadsfrist: 13.12.2015
Ref. nr.: 1017272
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Ann-Kristin Hedman Nyrønning
Telefon 920 85 397
Ann-Kristin.Nyronning@no.experis.com

Gisle Roll Ludvigsen
Telefon 934 68 168
Gisle.Roll.Ludvigsen@no.experis.com