DIREKTØR IT DRIFT som motiveres av endring og nytenkning

SpareBank 1 Banksamarbeidet DA er eid av 14 selvstendige SpareBank 1-banker og er et innovasjons- og utviklingsselskap for tjenester og løsninger i SpareBank 1-alliansen. Selskapet har 250 ansatte med oppgaver innen IT, markeds- og forretningsutvikling. Selskapet er en proaktiv og innovativ samarbeidspartner og fasilitator for SpareBank 1-bankene.

SpareBank 1 Banksamarbeidet DA er ansvarlig for å utvikle og levere felles IT-, nett- og mobilløsninger, merkevare og markedsføringskonsepter, forretningskonsepter, produkter og tjenester, kompetanse, analyse, prosesser, beste praksisløsninger og innkjøp.

 

Bank- og finanssektoren gjennomgår et paradigmeskifte. Dette gir spennende muligheter, men stiller også store krav til nytenkning, innovasjon og hurtighet.

Sparebank 1 har ambisjoner om å endre bransjen og vil møte utfordringene gjennom å skape en moderne og utviklingsorientert organisasjon preget av samarbeid og samhandling gjennom hele verdikjeden. Målet er å ligge i front av utviklingen når det gjelder innovasjonstakt og time to market.

 

Som Direktør for IT Drift blir du sentral i arbeidet med å skape den nye organisasjonen.

Du får ansvaret for en stor og stabil enhet med meget dyktige fagpersoner.

Hovedoppgaven vil være å bidra til at IT Drift blir en integrert del av verdikjeden og i større grad tenker helhet og støtter opp om nødvendig nytenkning og utvikling.

 

For å lykkes er det viktig at du motiveres av og har erfaring med endringsledelse og at du evner å forstå virksomhetens forretningsmessige mål og utfordringer.

Den vi ser etter har erfaring fra drift – gjerne i kombinasjon med utvikling. Bakgrunn fra en moderne IT organisasjon, hvor IT er virksomhetskritisk, er viktig.

Det samme er meget gode samarbeidsegenskaper og evnen til å manøvrere i en kompleks organisasjon.

 

Du vil rapportere direkte til Adm. Dir. og ha et bredt samspill med nøkkelfunksjoner i både bankene og Banksamarbeidet.

 

Rett person får en meget sentral rolle i en organisasjon med høye ambisjoner og sterk vilje til å skape endring i en bransje med høy innovasjonstakt.

Betingelse en konkurransedyktige.

 

For mer informasjon, kontakt våre rådgivere i Experis Executive, Øystein Dahl, mob. 905 68 285, eller Emil Lutterloh Lie, mob. 46491281. Registrer søknad og CV snarest på www.experis.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SpareBank 1 Banksamarbeidet DA
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Bank / Finans / Forsikring, IT, Ledelse
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 13.07.2017
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1022784
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Øystein Dahl
Telefon 905 68 285

Emil Lutterloh Lie
Telefon 468 91 281