Salgssjef

 

 

Synlighet AS er et av Norges ledende performance marketing byråer med kontorer i Bergen, Oslo, Trondheim og Malmø. Vi er 40 spesialister innen web analyse, PPC basert annonsering, søkemotoroptimalisering, innholdsmarkedsføring og digital strategi. I Bergen er vi 13 performance spesialister med digital marketing som vår lidenskap.

 

Som Salgssjef i Synlighet AS vil du har orkesterplass til de mest fremoverlente bedriftene i Bergen og de mest innovative løsningene. Du vil være en betrodd rådgiver og sparringspartner for ledergrupper og markedsavdelinger i Bergen, og du vil være tilstede når viktige beslutninger tas for markedsstrategier, SEO, kampanjer og websider hos våre kunder. Vi tror genuint på at vi bidrar til økt verdiskapning for Bergensregionen gjennom bedre markedsføring for våre kunder.

 

Du vil være ansvarlig for salg og kundeutvikling i regionen. Du vil overta en etablert portefølje og vi jobber allerede tett med mange av de største annonsørene i byen. Likevel vil du i 2018 og 2019 jobbe mest med operativt salg til nye kunder. Du vil lede og samarbeide med andre ressurser på salgsavdelingen i Bergen, samt jobbe tett med leveranseteamene på dine kunder.

 

Om du ønsker å jobbe med den digitale utviklingen innen marketingfaget, skape suksesshistorier for Bergensbedrifter og jobbe med de beste digitale marketinghodene i Bergen – så mener vi, ydmykt, at dette er en mulighet som kommer sjelden.  

 

Du har lykkes i denne rollen hvis du oppnår følgende i 2018;

 • Du sikrer Synlighet høy kundetilfredshet gjennom godt samarbeid med leveranseteamet og tett oppfølging av kunderelasjoner
 • Du tar ut vårt fulle potensiale i markedet gjennom kloke strategier og høy aktivitet ute
 • Du har økt kjennskap til vår merkevare gjennom aktivitet i næringsforeninger, SoMe, tilstedeværelse på eventer, og arrangert frokostmøter o.l.
 • Du tenker stort for oss og våre kunder, og vil være instrumentell i vår økte omsetning, lønnsomhet og antall ansatte
 • Du videreutvikler salgsteamet og etablerer et godt samarbeid med leveranseteamene på dine kunder

 

Ønsket «track record» og personlige egenskaper

 • Du har stor interesse for digital markedsføring
 • Du må trives med salg og trigges av å skape resultater. Til syvende og sist blir du målt på din evne til å skape forretning for Synlighet
 • Du har en velutviklet kommersiell forståelse og du føler deg vel tilpass i strategiske diskusjoner med kunder
 • Du er en historieforteller, en utpreget kommunikatør både skriftlig og muntlig
 • Du evner å sette deg inn i trender i markedet og oversette dette til dine kunders hverdag
 • Du har Bachelor/Master innen markedsføring, økonomi, eller tilsvarende

 

Vi tilbyr

 • Bli en del av et Nordisk digitalbyrå med hovedkontor i Bergen
 • Jobbe med noen av de beste hodene i Norge innen performancefaget
 • Få anledning til å videreutvikle salgsavdelingen i Bergen

 

Dersom du er nysgjerrig, men vil vite mer før du eventuelt søker så ring til Andreas de Lange i Experis Executive for en konfidensiell telefonsamtale, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver. 900 93 829 / andreas.delange@no.experis.com. I denne samtalen kan undertegnede fortelle mer om rollen og Synlighet, før du eventuelt ønsker å gå videre i prosessen.   

 

Kontaktpersoner Synlighet AS

 • Andreas Dyngen / 474 78 510 / Byråleder Bergen / andreas.dyngen@synlighet.no
 • Arnulf Røkke / 906 88 142 / Administrerende direktør Synlighet AS arnulf.rokke@synlighet.no  

 

Om bedriften

Synlighet AS er et av Norges ledende performance marketing byråer med kontorer i Bergen, Oslo, Trondheim og Malmø. Vi er 40 spesialister innen web analyse, PPC basert annonsering, søkemotoroptimalisering, innholdsmarkedsføring og digital strategi. I 2016 omsatte Synlighet AS for 82 millioner, med 3 millioner i resultat.  I dag jobber vi med flere av Norges mest krevende kundecaser, og viser gjennom leveranser at vi skaper bedre og målbare resultater på nett.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Synlighet as
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Salgsstillinger, Media / markedsføring
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Hordaland
 Bergen
Rolle: Rådgiver, Leder

Søk på stillingen

Publisert: 01.09.2017
Søknadsfrist: 17.09.2017
Ref. nr.: 1023214
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Andreas de Lange
Telefon 900 93 829
Andreas.deLange@no.experis.com