Chief Commercial Officer

Vil du være med å videreutvikle et globalt digitalbyrå?

 

Apphuset AS er en av IT-Bergens bevarte hemmeligheter. Selskapet ble startet i 2010 og er et design- og softwareselskap som spesialiserer seg på utvikling og forvaltning av backend-  og frontendløsninger. Apphuset holder til i moderne lokaler ved havnen i naturskjønne Alvøen, 10 minutter fra Bergen sentrum. Selskapet søker nå etter en erfaren salgsressurs i en nyopprettet stilling som CCO.   

 

Om Apphuset AS

 

Bergensselskapet har et team på fire prosjektledere, UX-designere og arkitekter i Alvøen og 24 designere og utviklere i sitt selskap i Bangkok. Avdelingene jobber tett på daglig basis og har utviklet velfungerende metodikker og et team som leverer løsninger og produkter til kunder som Reitan Convenience Nordisk, BCG, Sparebank1/LOfavør, Telenor, SIB, Avinor/OSL, DN, itslearning, m.fl.

 

Selskapet har satset på å bygge et lokalt team i Norge for teknisk prosjektledelse og løsningsarkitektur, og et internasjonalt design- og utviklingsteam i Bangkok grunnet byens store utviklingsmiljø og tiltrekningskraft av internasjonale talenter. Selskapet i Bangkok rommer 9 ulike nasjonaliteter der onsite CEO er fra Bergen og team leads er fra Portugal, Sveits og Storbritannia.

 

Apphuset omsetter for 9 millioner og har hatt en stabil lønnsomhet på 25-27% årlig siden oppstarten i 2010.  Apphuset har siden oppstart levert over 120 ulike prosjekter til både private og offentlige kunder i Norge og Norden. De bistår sine kunder i strategiprosessen, fra idé og konseptutvikling – til ferdige produkter og løsninger. De ansatte i Apphuset er erfarne tekniske prosjektledere, UX-designere og arkitekter som jobber i tett samarbeid med kundene for å sikre at sluttproduktet innfrir både sluttbrukerne og oppdragsgivers forventninger og intensjoner. Langsiktige kundeforhold gjennom dedikasjon og leveransekvalitet er nøkkelverdier. Selskapet eies og ledes av gründerne som har lang erfaring innen IT-bransjen og som er tett på både kunder og daglig drift. For mer informasjon se: www.apphuset.com

 

 

Om stillingen

 

Selskapets nye CCO vil bli ansvarlig for å utarbeide markedsplaner og salgsstrategier for selskapet i samarbeid med ledergruppen. Du har et godt nettverk og en solid teknisk forståelse som gjør at du kan møte kunder på et høyt nivå. Du evner å jobbe selvstendig i salgsprosessen og vil være synlig i markedet. Stillingen er nyopprettet, rapporterer til CEO og inngår i ledergruppen lokalt.

 

Hva du trenger av erfaring og kompetanse

 

  • Du blir selskapets spydspiss innen salg og rådgivning i idefasen, og da spesielt i markeder hvor selskapet ikke er tilstede i dag. Du må derfor ha både god teknologisk innsikt innenfor leveranseområdene Apphuset tilbyr samt ha en kommersiell legning. Du bør ha jobbet innen salg/løsningssalg eller rådgivning i konsulentselskaper eller i bedrifter som leverer software og digitale tjenester
  • Solid kunnskap og stor interesse for utvikling- og digitaliseringsprosjekter
  • Spesialisert kunnskap og nettverk innenfor en spesifikk bransje er en fordel, eksempelvis havbruk eller olje/gass
  • Har et genuint ønske om å skape noe helt spesielt sammen med gründerne
  • Høyere utdannelse fortrinnsvis innenfor IT-faget

 

Hvorfor bør du søke?

 

  • En unik mulighet til å jobbe med salg og forretningsutvikling i et lokalt selskap i utvikling
  • Bistå kunder med digital strategi fra idé og konseptutvikling til realisering
  • Bo lokalt, jobbe globalt – noe reisevirksomhet må forventes
  • Muligheten til å bygge opp en strategisk salgs- og markedsfunksjon i selskapet
  • Konkurransedyktige betingelser og muligheter for å kjøpe seg inn i selskapet på sikt

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Apphuset AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: IT, Salgsstillinger
Arbeidssted: Hordaland

Søk på stillingen

Publisert: 07.11.2017
Søknadsfrist: 22.11.2017
Ref. nr.: 1023686
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Andreas de Lange
Telefon 900 93 829
Andreas.deLange@no.experis.com

Torill Elise Dahl Høgheim
Telefon 906 93983
Torill.Hogheim@no.experis.com