Rådgiver research og analyse

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap, og er en del av ManpowerGroup. Experis Executive er en av markedets fremste aktører innen executive search og lederutvelging. Våre rådgivere har stor bransjemessig og faglig bredde, samt solid kompetanse og erfaring i rekrutteringsfaget. Vår visjon er å være en verdiskapende samarbeidspartner for våre kunder.

Som en ledende aktør innen rekruttering av ledere og spesialister, er det vår erfaring at til de fleste lederstillinger og sentrale nøkkelroller, må kandidater aktivt identifiseres og attraheres. Som rådgiver innen research & analyse vil du følgelig jobbe tett med våre rådgivere, og bistå beslutningstakere på alle nivå i norsk næringsliv og forvaltning med å løse krevende rekrutteringsprosjekter.

 

Gjennom vår systematiske arbeidsmetodikk vil du analysere våre kunder, virksomhetens verdikjede og markedssituasjon. Deretter vil du jobbe metodisk for å finne de beste kandidatene til stillingen ved å kartlegge bransjer, organisasjoner og enkeltpersoner. Det er vår forventning at du via dialog med kandidater og kilder, bidrar til å videreutvikle vårt omfattende nettverk innen privat- og offentlig sektor.

Vi søker deg med høyere utdannelse og en genuin interesse for hvordan norsk næringsliv og forvaltning fungerer. Stillingen passer for deg som liker å kombinere analytisk, strukturert og målrettet arbeid med utadrettet dialog. Vi ønsker å komme i kontakt med deg enten du er senior i faget, nyutdannet eller kommer fra en annen bransje og er nysgjerrig på rekruttering. Du vil få grundig opplæring og innføring i faget og våre metoder.

Hos oss vil du bli en del av vårt researchteam på fire, som alle har lang fartstid i bransjen. I tillegg er teamet del av et stort searchmiljø. Experis har Norges største researchmiljø, med 16 ansatte fordelt på fagområdene IT, Finance, Engineering og Executive. Experis er et internasjonalt konsern med gode utviklingsmuligheter, både nasjonalt og internasjonalt. Vi tilbyr en unik kontaktflate mot norsk næringsliv og forvaltning, hvor du får muligheten til å bygge nettverk med sentrale beslutningstakere.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til leder for research & analyse, Marielle Paulsen, tlf. 454 51 830 eller rådgiver research & analyse, Emil Lutterloh Lie, tlf. 468 91 281. Vis interesse for stillingen ved å sende CV og søknad snarest og senest innen 29.04.2018 Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Stillingsinformasjon

Kunde: EXPERIS AS AVD OSLO
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: HR / personal, Organisasjonsutvikling, Administrasjon
Underkategori: HR / personal, HR medarbeider / konsulent / koordinator, HR rådgiver / advisor, Rekrutteringskonsulent / koordinator, Salg, - HR / Personal / Rekruttering
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Rådgiver, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 10.04.2018
Søknadsfrist: 29.04.2018
Ref. nr.: 1025342
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Marielle Paulsen
Telefon 454 51 830
Marielle.Paulsen@no.experis.com

Emil Lutterloh Lie
Telefon 468 91 281
Emil.Lutterloh.Lie@manpower.no