KAM (Forretningsutvikler)

Har du er erfaring som AM/rådgiver for bedrifter og har interesse for teknologi og digitalisering? Da vil vi gjerne høre fra deg.

 

IT er i dag blitt allemannseie. Vi i Atea snakker ikke lenger om «bits and bytes» til kundene, men om deres forretningsmodeller, digitalisering og løsningene teknologien muliggjør. I rekrutteringsøyemed har vi tatt konsekvensen av dette og er derfor på jakt etter dyktige forretningsrådgivere. Teknologikompetanse er ikke et must, men du må ha stor interesse og nysgjerrighet for fagfeltet. Resten lærer vi deg.

 

Hvem er Atea?

Vi er 1700 ansatt i Norge, hvorav 160 ansatte jobber i Bergen, og vi er en av Norges største teknologibedrifter. Vi omsetter for 1 MRD i Bergensregionen og vi vokser stadig på bakgrunn av digitaliseringstrenden. Vi leverer alt fra IT infrastruktur (cloud og servere), AI, BI & data science, RPA, IoT, smarte bygg, AV, strategirådgivning, IT sikkerhetsrådgivning, software og lisenser, m.m.

 

Hva er jobben?

Som KAM hos Atea inngår du i en kompetent og senior salgsorganisasjon som har fokus på å forstå våre kunders utfordringer og kunne møte disse med relevante leveranser av teknologi og tjenester. Du vil få ansvar for å lede Atea sin interaksjon og salgsprosesser med en liten portefølje av eksisterende kunder sammen med våre tekniske løsningsrådgivere og konsulenter.  Du vil også samarbeide hyppig med våre «kolleger» i Microsoft, IBM, Cisco, Citrix, Apple, HP, Dell, Lenovo, VMware, m.fl.

 

Hvorfor jobbe hos oss?

  • Vi skal bygge Norge med IT – vi tror på vår visjon og er bevisst vårt ansvar for å sikre konkurransekraften til Norge på lang sikt.
  • Vi er kjent for å ha et lekent arbeidsmiljø med stor takhøyde, flat struktur, fokus på kontinuerlig kompetanseheving, og delingskultur.    
  • Hos oss vil du virkelig jobbe med å digitalisere Vestlandet. Vi leverer ikke bare rapporter – vi har operative ressurser som utfører og virkeliggjør de gode ideene.

 

Kvalifikasjoner

  • Vi ser etter teknologiinteresserte kandidater med en utpreget utadvendt profil som gjennom innsikt i kundens behov i innenfor teknologi og forretning kan koble dette med våre leveransemuligheter.
  • Du må være en som spotter trender i markedet, og ha vilje til å bringe dette til kunden
  • Du må kunne kommunisere godt med kundens ledere og beslutningstakere, og tørre å utfordre
  • Du må ha erfaring fra prosjektleveranser og/eller lengre salgsprosesser, og kunne lede Atea sitt kompetente team av ressurser i denne prosessen.
  • Du må være en miks av forretningsutvikler, selger, prosjektleder og den visjonære rådgiveren som utfordrer
  • Du må være uredd, framoverlent og lærevillig for å forstå og utforske nye muligheter i krysningspunktet mellom forretning og teknologi.
  • Du må ha gode skriftlige og muntlige norsk- og engelskkunnskaper.

 

For spørsmål om stillingen kontakt:

Alexander Flesland / 928 33 127 / Salgssjef Bergen / alexander.flesland@atea.no

 

Andreas de Lange / 900 93 829 / Seniorrådgiver rekruttering / andreas.delange@no.experis.com

 

Søknadsfrist: 30.08.2018, men vi behandler søknader fortløpende.

 

 

 

Om arbeidsgiveren

Atea er Norge, Norden og Baltikums største leverandør innenfor IKT infrastruktur. Atea er lokalisert med 6800 ansatte i 7 land og 89 byer i Norden og Baltikum. Atea ASA omsatte i for omtrent NOK 31 milliarder i 2016 og er notert på Oslo børs.

 

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og vi ønsker å bruke kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle løsninger som neste generasjon kan være stolte av.

 

Med markedets beste kompetanse og i Norge rundt 1700 ansatte i 25 byer fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord, er vi godt rustet til å bistå våre kunder.

 

Atea bygger Norge med IT!

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ATEA AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: IT
Underkategori: Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering, IT, Prosjektledelse IT, Datavarehus / BI / Analyse, - IT
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Hordaland
 Bergen
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 10.08.2018
Søknadsfrist: 30.08.2018
Ref. nr.: 1026572
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Andreas de Lange
Telefon 90093829
Andreas.deLange@no.experis.com