Trainee Digitalisering

Har du lyst å starte karrieren i Nordens største IT selskap? Atea i Bergen er jakt etter fremtidens teknologistjerner.

 

Hvem er Atea?

Vi er 1700 ansatt i Norge, hvorav 160 ansatte jobber i Bergen, og vi er en av Norges største teknologibedrifter. Vi omsetter for 1 MRD i Bergensregionen og vi vokser stadig på bakgrunn av digitaliseringstrenden. Vi leverer alt fra IT infrastruktur (cloud og servere), AI, BI & data science, RPA, IoT, smarte bygg, AV, strategirådgivning, IT sikkerhetsrådgivning, software og lisenser, m.m.

 

Hvem er vi på jakt etter?

Vi er på jakt etter personer som er glad i salg, er uredd og fremoverlent. og som har stor interesse for teknologi. Du er nysgjerrig og sulten på suksess. Du må like å jobbe i et miljlø med høyt tempo, mye latter og sosiale event. Du er nyutdannet eller har 0-2 års erfaring etter studiet.

 

Hva vil det si å være Trainee i Atea?

Det første året vil du være en del av vårt salgsmiljø (50 ansatte) og jobbe i løsningssalg. Du vil jobbe tett med konsulentavdelingen (100 ansatte). Karriereveiene videre etter dette året kan være innen Account Management, Løsningssalg, Prosjektledelse eller Business Intelligence rådgivning.  

 

Hvorfor jobbe hos oss?

  • Vi skal bygge Norge med IT – vi tror på vår visjon og er bevisst vårt ansvar for å sikre konkurransekraften til Norge på lang sikt.
  • Vi er kjent for å ha et lekent arbeidsmiljø med stor takhøyde, flat struktur, fokus på kontinuerlig kompetanseheving, og delingskultur.    
  • Hos oss vil du virkelig jobbe med å digitalisere Vestlandet. Vi leverer ikke bare rapporter – vi har operative ressurser som utfører og virkeliggjør de gode ideene.

 

For spørsmål om stillingen kontakt:

Andreas de Lange / 900 93 829 / Seniorrådgiver rekruttering / andreas.delange@no.experis.com

 

Søknadsfrist: 07.09.2018, men vi behandler søknader fortløpende.

 

 

Om arbeidsgiveren

Atea er Norge, Norden og Baltikums største leverandør innenfor IKT infrastruktur. Atea er lokalisert med 6800 ansatte i 7 land og 89 byer i Norden og Baltikum. Atea ASA omsatte i for omtrent NOK 31 milliarder i 2016 og er notert på Oslo børs.

 

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og vi ønsker å bruke kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle løsninger som neste generasjon kan være stolte av.

 

Med markedets beste kompetanse og i Norge rundt 1700 ansatte i 25 byer fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord, er vi godt rustet til å bistå våre kunder.

 

Atea bygger Norge med IT!

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ATEA AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Salgsstillinger, IT
Underkategori: IT, Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering, Key Account Manager, Prosjektledelse IT
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Hordaland
 Bergen
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 17.08.2018
Søknadsfrist: 07.09.2018
Ref. nr.: 1026638
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Andreas de Lange
Telefon 90093829
Andreas.deLange@no.experis.com