Service teknikere vindturbiner til Kvitfjell-Raudfjell vindpark utenfor Tromsø

Siemens Gamesa Renewable Energy er en ledende leverandør av pålitelige, miljøvennlige og kostnadseffektive fornybare energiløsninger. Å senke kostnadene på vindkraft er vårt nøkkelmål i arbeidet for å gjøre fornybar energi fullt konkurransedyktig med konvensjonelle energikilder. Vi har 27.000 dedikerte medarbeidere i mer enn 90 land. Vår installerte kapasitet er 85 GW på verdensbasis.

 

Kvitfjell-Raudfjell vindpark ligger på Kvaløya utenfor Tromsø og vil bestå av 67 vindmøller og vil bli satt i drift i oktober 2019.

 

Arbeidsoppgaver

Hovedoppgavene er service og vedlikehold av vindturbinene for å sikre høyest mulig oppetid og størst mulig produksjon for vår kunder.

Årlig service tilrettelegges i sommer halvåret og det vil være høy aktivitet gjennom sommeren og det kan bli aktuelt å bidra på andre lokasjoner ved behov. Noe begrenset reisevirksomhet bør derfor påregnes. Utenom serviceperioder driver vi med proaktivt og forefallende vedlikehold som reparasjon og utskiftning av turbintekniske komponenter og på turbinens konstruksjon. Arbeidet er for det meste ute i turbinene, og det er variert både mekanisk og elektroteknisk arbeid. Arbeid som servicetekniker i vindturbiner innebærer arbeid i høyden.

 

Du har

Bakgrunn som elektriker, energimontør, mekaniker eller vindtekniker. Vi ser gjerne at du har erfaring fra industri elektriske anlegg og gjerne kjennskap til hydrauliske anlegg. Vi bruker mange ulike digitale platformer, så ferdigheter og interesser for bruk at digitale verktøy vil være viktig. Du har førerkort klasse B og det vil være en fordel med truckfører bevis. Du er komfortabel med arbeid i høyden, og takler å ferdes i trange rom. Vi gjør oppmerksom på at godkjent offshore helseattest må fremlegges ved en eventuell 2’dre runde med intervju.

For å lykkes i stillingen er det viktig at du er selvstendig og initiativrik, og at du samarbeider godt med andre. Du tar eierskap til jobben og er opptatt av å levere god kvalitet.

Våre strenge krav til HMS krav ligger til grunn for alt for arbeid i vindmøllene.

 

Vi tilbyr

Varierte arbeidsoppgaver i et internasjonalt og kompetansetungt miljø som preges av sterk faglig stolthet. Vår teknologi er ledende i sitt segment og du vil få mulighet til å jobbe med det siste innen vindmøller. Nødvendig opplæring og kompetanseutvikling vil bli gitt, og du vil få gode muligheter til å utvikle deg i stillingen. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger.

 

Kontaktpersoner

Operation Manager Rune Myklebust, tlf. + 930 60 925

Site Manager Johannes Schmidt, tlf. +47 903 67 837

 

Søknadsfrist; 21. Oktober 2019.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY AS
Antall stillinger: 3
Industri: Executive
Fagfelt: Industri og produksjon
Arbeidssted: Troms

Søk på stillingen

Publisert: 28.09.2018
Søknadsfrist: 21.10.2018
Ref. nr.: 1027116
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Gunhild Nitter Schieldrop
Gunhild.Nitter.Schieldrop@no.experis.com

Torill Elise Dahl Høgheim
Torill.Hogheim@no.experis.com