Leder IT infrastruktur og sikkerhet

På vegne av vår kunde søker vi etter en dyktig teknolog med bakgrunn fra IT infrastruktur og sikkerhet. Konsernets fokus på teknologi, IoT, data science og smarte skyløsninger har gitt gode resultater og er en sentral del av selskapets strategi for å sikre fremtidig konkurransefortrinn.

 

Du vil få ansvar for å lede teknisk drift og support i hele konsernet. Det er viktig at du har kompetanse innen Microsoft Azure, nettverk, skyløsninger og sikkerhet, da du vil få operativt og overordnet ansvar for tekniske plattformer og applikasjoner. Videre vil du ha ansvar for koordinering av aktiviteter med samarbeidspartnere og leverandører. Som CTO vil du lede prosjekter på tvers av landegrensene og du må evne å prioritere både ressurser og økonomi.

 

Du evner å tenke strategisk og helhetlig samtidig som du kan gå ned i detaljene og være operativ. Du har god prosjektlederkompetanse, men føler kanskje at tiden er inne for nye utfordringer? Som prosjektleder er du vant til å lede store prosjekter og gjerne flere samtidig. Du ønsker å påvirke og prege organisasjonen med gode teknologiske løsninger.

 

Du er god til å identifisere forretningsbehov og du snakker godt med mennesker fra alle nasjonaliteter, og på alle nivå i organisasjonen.  

 

Rett kandidat har om lag 7-10 års erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver, og ser på seg selv som en fremtidig leder. Høyere utdanning på bachelor- eller masternivå er en forutsetning. Du bør ha erfaring fra organisasjoner med internasjonal virksomhet.

 

 

Dersom du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Seniorrådgiver Andreas de Lange, tlf. 900 93 829, for mer informasjon om oppdragsgiver og stillingen. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: IT
Arbeidssted: Hordaland

Søk på stillingen

Publisert: 05.10.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1027204
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Andreas de Lange
Telefon 900 93 829
Andreas.deLange@no.experis.com