Nytenkende IT-leder med ambisjoner

SpareBank 1 Banksamarbeidet DA eies av 14 selvstendige SpareBank 1-banker og er et innovasjons- og utviklingsselskap for tjenester og løsninger i SpareBank 1-alliansen. Selskapet har 280 ansatte med oppgaver innen IT, markeds- og forretningsutvikling. Selskapet er en proaktiv og innovativ samarbeidspartner for SpareBank 1-bankene, og bidrar til å gi bankene stordrifts- og kompetansefordeler.

 

SpareBank 1 Banksamarbeidet DA er ansvarlig for å utvikle og levere felles IT- og mobilløsninger, merkevare og markedsføringskonsepter, forretningskonsepter samt produkter og tjenester. Selskapet eier og forvalter også alliansens immaterielle rettigheter under felles merkevarenavn – SpareBank 1.

 

LEDER FAGSYSTEMER OG TJENESTEKJØP

 

Bank- og finanssektoren gjennomgår et paradigmeskifte. Dette gir spennende muligheter, men stiller også store krav til nytenkning, innovasjon og hurtighet. SpareBank 1 møter utfordringene gjennom å bygge en moderne og offensiv IT organisasjon. For å bidra til dette søker vi en nytenkende og endringsorientert leder til å videreutvikle avdelingen for fagsystemer og tjenestekjøp (FoT).

 

FoT er ansvarlig for forvaltning og videreutvikling av alle systemer som ikke er egenutviklede. Dette er store komplekse systemer, som er kritiske for driften av bankene. Som leder vil du derfor være ansvarlig for en sentral avdeling, som samspiller bredt med både forretningssiden i bankene og de øvrige avdelingene i Banksamarbeidet. I tillegg til systemforvaltning skal avdelingen ha et særskilt fokus på verdikjedene de ulike systemene er en del av, og bidra til at gode kundeopplevelser oppnås gjennom helhetlig verdikjedetankegang.

 

Oppgaven:

Om ett år fra ansettelse ønsker vi at du har videreutviklet avdelingen til å bli en proaktiv og offensiv premissgiver for forvaltning og utvikling. Gjennom økt samspill med organisasjonen og alliansebankene har du synliggjort avdelingen og dens kjerneoppgaver som en viktig del av videreutviklingen av SpareBank 1 – alliansen.

 

Vi ser etter:

For å lykkes er det viktig at du motiveres av og har erfaring med endringsledelse. Du har ledererfaring innen IT-området, erfaring med forvaltning og drift av virksomhetskritisk IT-infrastruktur og systemer, gjerne også erfaring fra utvikling. Erfaring fra større komplekse organisasjoner er en fordel.

 

Vi tilbyr:

Vi tilbyr en spennende lederrolle i en av Norges største og mest profesjonelle IT-organisasjoner i en bransje preget av høy innovasjons- og endringstakt. Du vil få ansvar for komplekse og virksomhetskritiske systemer, samt muligheten til å løfte og skape moderne systemforvaltning.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, kaffebar, treningsrom og diverse idrettslag samt sosiale aktiviteter.  

 

For mer informasjon, kontakt våre rådgivere i Experis Executive, Øystein Dahl, mob. 905 68 285, eller Emil Lie, mob. 468 91 281. Registrer søknad og CV snarest på www.experis.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SpareBank 1 Banksamarbeidet DA
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Bank / Finans / Forsikring, IT, Ledelse
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 22.11.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1027771
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Øystein Dahl
Telefon 905 68 285

Emil Lutterloh Lie
Telefon 468 91 281