Jurist – anskaffelser og entrepriserett

Lørenskog kommune har ca. 40 000 innbyggere og ca. 2500 ansatte som hver dag jobber for å levere gode tjenester til kommunens innbyggere. Lørenskog er en kommune i Akershus, og grenser til Skedsmo i nord, Rælingen i øst, Enebakk i sør og Oslo i vest. Kommunen har de siste 30 årene gått fra å være en jordbrukskommune til å bli en urban forstad til Oslo, og er en trivelig kommune i sterk vekst. Vi har et unikt oppdrag ved at vi både skal utvikle demokrati og deltakelse, være samfunnsutvikler samtidig som kommunen er ansvarlig for de grunnleggendevelferdstjenestene og for å sikre innbyggernes rettigheter.

 

Vi vil ha folk med ambisjoner – både på egne og samfunnets vegne. Som ansatt i Lørenskog kommune skal en oppleve å gjøre en forskjell. Velkommen til oss! www.lorenskog.kommune.no.

 

 

 

Lørenskog kommune ser etter en jurist som kan bygg- og anleggsanskaffelser og entrepriserett.

 

Ønsker du å jobbe med oppgaver som er viktig for innbyggerne i kommunen? Som jurist hos oss vil du ha en viktig rolle i byggingen av blant annet barnehager, skoler, helsebygg og infrastruktur - sentrale prosjekter for kommunens utvikling og fremtid. Lørenskog kommune trenger din kompetanse innen bygg- og anleggsanskaffelser og entrepriserett.

 

Du vil være en del av innkjøpsseksjonen i organisasjonsavdelingen (stab) og ha arbeidsoppgaver som er tett knyttet til prosjektvirksomheten i Teknisk sektor. Innkjøpsseksjonen bidrar til effektive og strategiske innkjøp, lovlige og gode anskaffelsesprosesser, samt bedre oppfølging av avtaler. Det er en ambisiøs og fremtidsrettet seksjon som jobber for å fremme innkjøp som strategisk virkemiddel.

 

Ditt arbeid vil være både operativt og strategisk. Du vil raskt få mye ansvar med både store og små oppgaver. Du vil være en rådgiver innen offentlige anskaffelser og entrepriserett i prosjektenes ulike faser. Du vil jobbe med gjennomføring og planlegging av anskaffelsesprosesser i tett samarbeid med prosjektledere, inkludert arbeid med strategier og kontraktsmodeller. Oppgaver knyttet til kontraktsoppfølging og leverandørutvikling ligger også til stillingen, samt arbeid med malverk, rutiner og opplæring. Kontinuerlig forbedring og utvikling vil være viktig.

 

Vi ser etter deg som er jurist og har erfaring med offentlige anskaffelser og entrepriserett, gjerne med noe erfaring fra investeringsprosjekter i offentlig eller kommunal forvaltning. Har du erfaring fra kontraktsforhandlinger er det en fordel. Dine evner til å styre anskaffelsesprosessene samt vurdere risiko i prosjektene og entreprisekontraktene er helt sentralt for at du skal lykkes i rollen. Stillingen vil kreve at du har god skriftlig og muntlig framstillingsevne.

 

For å trives i stillingen er det viktig at du er en lagspiller med gode samarbeidsevner, samtidig som du evner å jobbe selvstendig og strukturert. Du liker å ha mye å gjøre, håndterer ulike arbeidsoppgaver på en god måte og er god til å prioritere. Som person er du praktisk, løsningsorientert og serviceinnstilt. Det er også viktig at du kan identifisere deg med Lørenskog kommunes verdier; åpen, troverdig, engasjert.

 

Vi tilbyr

  • Utfordrende arbeidsoppgaver og gode muligheter for videreutvikling av kompetanse
  • En operativ stilling hvor du blir sittende tett på beslutningstaker
  • Utviklingsorientert kommune og nytenkende kollegaer
  • Spennende prosjekter og oppdrag med tydelige fysiske resultater
  • Godt arbeidsmiljø
  • God arbeidstids- og fleksitidsordning, samt pensjons- og forsikringsordning.
  • Helsefremmende aktiviteter og velferdsgoder som blant annet firmahytter
  • IA-bedrift
  • Lønn etter avtale

 

Stillingsinformasjon

Kunde: LØRENSKOG KOMMUNE
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Juridisk
Underkategori: - Innkjøp
Arbeidssted: Oslo, Akershus
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 11.04.2019
Søknadsfrist: 26.04.2019
Ref. nr.: 1029307
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Yvonne Cagnol Hveem
Telefon +47 976 87 020
Yvonne.Cagnol.Hveem@no.experis.com

Esme Lisanne den Ouden
Telefon +47 483 39 577
Esme.den.ouden@no.experis.com