Salgssjef B2B - Østfold

Circle K Norge driver 473 drivstoffutsalg i Norge, 304 av disse er fullservice bensinstasjoner langs veien som tilbyr produkter som drivstoff, bilvask, kaffe og mat. Vi er også drivstoffgrossist og har en rekke terminaler og depoter som forsyner stasjoner og kunder i hele Norge. Ca. 3 000 personer jobber på våre kontorer og stasjoner over hele landet.

Circle K Norge er en del av Alimentation Couche-Tard Inc. («Couche-Tard») som er en verdensledende aktør innen drivstoff og detaljhandel med hovedkvarter i Laval, Canada.

 

Du har kanskje allerede besøkt oss? Kanskje du har stoppet for å ta med deg en god kopp kaffe, fylt opp bilen med drivstoff eller tatt med noe godt å spise på veien?  Da vet du hva Circle K ønsker å være - vi vil gjøre livet lettere for alle som er på farten.

 

Vi har en ledende posisjon som leverandør av drivstoff og andre energiprodukter til transportnæringen og industrien. Vi søker nå deg som ønsker å videreutvikle og ytterligere befeste vår posisjon i Østfold. Som salgssjef vil du være operativ og forvalte en stor portefølje, noe som tilsier at du vil bruke mesteparten av din tid ute hos våre kunder. For å lykkes hos oss er det avgjørende at du trives med kunde- og relasjonsbygging mot nye og eksisterende kunder – vi anslår at du vil bruke 70% av din tid på eksisterende kunder og 30% på prospektering og nysalg. Du vil inngå i et nasjonalt salgsteam på ti, men i det daglige jobbe selvstendig med egne kunder.  

 

Av konkrete arbeidsoppgaver er det verdt å nevne:

  • Salg av tradisjonelle drivstoffprodukter til B2B kunder, samt bidra til å utvikle nye markeder og konsept innen miljøvennlige produkter som Bio fuel og El-lading.
  • Utarbeide tilbud og forhandle avtaler.
  • Utarbeide aktivitets- og tiltaksplaner.
  • Holde deg oppdatert på den lokale markedssituasjon.

 

Vi søker deg som har «passion» for salg, er god til å kommunisere og drives av å skape resultater. Du kjennetegnes ved høy arbeidskapasitet, evnen til å håndtere flere prosjekter samtidig og stor gjennomføringskraft. For å lykkes i jobben tror vi det er viktig at du er en utpreget relasjonsbygger med god formidlingsevne, som engasjerer og påvirker gjennom positive og inspirerende holdninger. I tillegg kan du vise til gode resultater innen salg og forhandlinger innen B2B. Kjennskap til transport-, industri- og/eller entreprenørmarkedet er en fordel.

 

Vi tilbyr en utfordrende stilling hos en solid merkevare og markedsleder. Du blir en del av et profesjonelt og veletablert salgsteam som leverer gode resultater, og et selskap som legger merke til og belønner gode resultater gjennom kåringer, reiser mm. Vi opererer med billønn, hjemmekontor – eventuelt tilskudd for leie av kontorplass i kontorfellesskap (du er selvfølgelig også velkommen til å sitte på hovedkontoret i Oslo).

 

For mer informasjon, kontakt våre rådgivere i Experis Executive, Trond Boe-Tangen, tlf. 917 43 800, eller Marthe Borchgrevink, tlf. 934 42 924. Registrer søknad og CV snarest og senest innen 28.04 på www.experis.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: CIRCLE K AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Salgsstillinger, Transport og distribusjon, Industri og produksjon
Underkategori: Selger, Salgssjef
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Østfold
 Hjemmekontor med Østfold som salgsdistrikt
Rolle: Medarbeider, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 08.04.2019
Søknadsfrist: 28.04.2019
Ref. nr.: 1029614
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Trond Boe-Tangen
Telefon 917 43 800
Trond.Boe-Tangen@no.experis.com

Marthe Tønder Borchgrevink
Telefon 934 42 924
Marthe.Tonder.Borchgrevink@no.experis.com