Informasjonssjef

Gassnova er statens foretak for CO2-håndering og underlagt Olje- og energidepartementet. Gassnova følger opp planleggingen av det norske fullskalaprosjektet for CO2-håndtering, forvalter statens eierandel i CO2 Teknologisenter Mongstad og driver forskningsprogrammet CLIMIT sammen med Forskningsrådet. Gassnova skal videre sørge for at kunnskap vedrørende fangst og lagring av CO2 deles og spres og slik bidra til at CO2-håndtering kan bli et klimatiltak som tas i bruk internasjonalt.

KLIMA – GRØNT SKIFTE – HØYTEKNOLOGI

  

Gassnova søker en operativ og erfaren informasjonssjef med forståelse for klima, industri og internasjonale forhold. Som informasjonssjef vil du ha en nøkkelrolle i videreutviklingen av Gassnovas informasjons- og kommunikasjonsarbeid.

 

Vi ser etter en kandidat som har ledererfaring og god forståelse for utvikling av kommunikasjonsstrategi og informasjonsarbeid. Du må arbeide selvstendig og like å ha en operativ rolle. Informasjonssjefen samarbeider tett med og rapporterer til Leder strategi og kommunikasjon

 

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i en organisasjon som er ledende innenfor et viktig og globalt klimatiltak som skaper håp for en karbonnøytral fremtid og vekker interesse, både nasjonalt og internasjonalt. Konkurransedyktige betingelser og gode ordninger. Gassnova har kontor i Porsgrunn og et representasjonskontor i Oslo.

 

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjøre vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: GASSNOVA SF
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Media / markedsføring
Underkategori: Informasjonsrådgiver / medarbeider, - Informasjon / Media / markedsføring
Stillingstype: Fulltid
Arbeidssted: Telemark
 Porsgrunn
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 21.06.2019
Søknadsfrist: 04.08.2019
Ref. nr.: 1030432
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Marthe Tønder Borchgrevink
Telefon 93 44 29 24
Marthe.Tonder.Borchgrevink@no.experis.com

Trond Boe-Tangen
Telefon 91 74 38 00
Trond.Boe-Tangen@no.experis.com