Senioradvokat / Partner Skatt

Kombinasjonen av juridisk og strategisk rådgivning skal gi våre klienter RETT RETNING.

Harris, etablert i 1924, er et fullservice advokatfirma med hovedkontor i Bergen og kontorer i Førde, Stryn og Norheimsund. Vestlandet har alltid vært vårt kjerneområde, men våre advokater bistår i dag klienter over hele landet.

Firmaets klienter omfatter små- og mellomstore bedrifter i mange ulike bransjer, privatpersoner, næringsdrivende, kommuner, interkommunale foretak og statlige organer. Juridisk rådgivning er selve fundamentet i Harris. Vår faglige kompetanse kommer alltid klientene til gode. Vår bistand har også en strategisk dimensjon. Kombinasjonen av juridisk og strategisk rådgivning skal gi klienten både RETT og RETNING.

Harris er et firma i vekst og utvikling og er et av de største advokatfirmaene i landet med hovedkontor utenfor Oslo. Vi har 55 medarbeidere, hvorav 41 advokater og advokatfullmektiger, 17 partnere og 7 partnere med møterett for Høyesterett.

 

 

Harris vokser i Bergen og utvider sitt team for skatt- og avgiftsrett med en ny kollega. Stillingen vil både gi rom for selvstendighet og utvikling. Du vil få en sentral rolle i organisasjonen og få en posisjon innenfor fagområdet både ovenfor kunder, kolleger og som mentor for advokatfullmektiger. I denne rollen vil du få ansvar for alle skatt- og avgiftsrelaterte problemstillinger på tvers av faggruppene i Harris som vil gi et godt grunnlag for videre utvikling av egen kundeportefølje.

 

Stillingen vil gi rom for faglig og personlig utvikling i et godt og bredt fagmiljø. Som fagansvarlig for skatt vil man oppleve en jevn oppdragstilfang fra firmaets øvrige klienter og man vil ha et godt støtteapparat i ryggen. Harris er et attraktiv firma i vekst og har et godt sosialt miljø.

 

Harris sin skatte- og avgiftsgruppe har lang og bred erfaring med rådgivning til næringslivet og privatpersoner. Vi yter rådgivning med mål om å oppnå optimale løsninger under planlegging og gjennomføring av transaksjoner, ved interne omorganiseringer og ved generasjonsskifter. Vi bistår også ved klagebehandling og i rettstvister for domstolene.

 

Våre kjerneområder innen skatte- og avgiftsrett er: rådgivning og skatteplanlegging, bedriftsbeskatning, personbeskatning, transaksjoner og omorganiseringer, generasjonsskifte, bokettersyn, merverdiavgift og klagebehandling og prosedyre.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

 

 • Mastergrad i jus/cand.jur.
 • Solid erfaring innenfor skatt- og avgiftsrett
 • God regnskapsforståelse
 • Ambisiøs og har et ønske om å overta et fagansvar innenfor området
 • Gode samarbeidsevner
 • Evne til å jobbe proaktivt og selvstendig
 • Faglig dyktig og evne til å bygge relasjoner internt og eksternt 
 • Tilleggsutdannelse innen økonomi/regnskap/revisjon er en fordel, men ikke et krav

 

 

Vi tilbyr deg

 

 • Utfordrende, spennende og varierte arbeidsoppgaver med gode muligheter for faglig og personlig utvikling i et av de største advokatfirmaene på Vestlandet
 • Mulighet for partnerskap for den rette kandidaten
 • God og variert sakstilgang
 • Et fagmiljø med meget høy kvalitet
 • Et uformelt og godt sosialt miljø
 • En fleksibel arbeidshverdag
 • Konkurransedyktige vilkår

 

Tiltredelse etter avtale.

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt også ovenfor oppdragsoppgiver i en innledende fase.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: HARRIS ADVOKATFIRMA AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Juridisk
Arbeidssted: Hordaland

Søk på stillingen

Publisert: 01.07.2019
Søknadsfrist: 04.08.2019
Ref. nr.: 1030514
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Torill Elise Dahl Høgheim
Telefon 906 93 983
Torill.Hogheim@no.experis.com

Anette Hansen
Telefon 900 80 079
Anette.Hansen@no.experis.com