Avdelingsleder Experis Stavanger

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen fagområdene engineering, IT og økonomi/finance.

Vi tør påstå at vi er det konsulent- og rekrutteringsselskapet som best forstår bransjene vi jobber i. Vi tilpasser våre prosjektløsninger slik at du får det du trenger ut av de konsulentene du benytter. Vi ser de vi rekrutterer og utvikler deres potensial. Vi ser hva bedriftene trenger og hvordan den vi rekrutterer kan utvikle bedriften. Vi tror nemlig det er mulig både for folk, bedrifter og organisasjoner å strekke seg lenger. Og vi vet at fleksibilitet er alfa og omega i et moderne arbeidsmarked der kampen om talentene og arbeidskraften er stadig økende.

 

Som Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap tiltrekker vi oss mange dyktige ledere og spesialister. Dessuten har vi et internasjonalt selskap i ryggen. Det betyr at vi kan tilby både lokale og globale ressurser. Hos oss får du rekruttering, konsulenttjenester og prosjektløsninger innen alle bransjer og fagområder.  

 

Våre spesialområder er økonomi/finance, engineering og IT. I tillegg rekrutterer Experis Executive ledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor.

 

Vi hjelper våre kunder med å nå sine vekstmål!

Vi søker etter en erfaren og salgsorientert avdelingsleder til vårt avdelingskontor i Stavanger.

 

Du vil i denne rollen bli en del av vårt lederteam i region Sørvest og rapportere direkte til vår regionsdirektør for Experis SørVest.

I tillegg til administrativ ledelse av kontoret vil du også få et direkte resultat- og salgsansvar for kontorets tjenester innen til konsulentutleie og rekruttering.  

 

Du vil bli en del av et selskap med store ambisjoner om ytterligere vekst Stavanger området. Du vil i denne rollen bli både premissgiver og en viktig bidragsyter til at vi når våre mål.

Avdelingsleder vil ha budsjett og resultatansvar for hele kontoret samt delta aktivt i arbeidet både på løpende leveranser og salg gjennom eksisterende rammeavtaler.

Utover dette vil utvikling av nye forretningsmuligheter gjennom å skaffe nye kunder, inngåelse av nye rammeavtaler og deltakelse i enkeltsalg bli en viktig del av jobben.

 

Rollen vil ha hovedansvar for sterk og god synlighet i markedet lokalt bla gjennom aktiv deltakelse i lokal næringsforening, i aktuelle fagfora og ellers innenfor andre relevante møteplasser for våre kunder.

Utarbeidelse av lokal markedsplan for Stavanger-området sammen med vår sentrale markedsavdeling inngår også som en naturlig del av dette arbeidsområdet.

 

Avdelingsleder vil videre ha personalansvar for de ansatte ved kontoret og vil i den sammenheng også måtte legge til rette for et attraktivt og effektivt arbeidsmiljø for både administrasjonsansatte og fagkonsulenter.

Som person er du en salgs- og forretningsorientert relasjonsbygger med et drivende, kvalitetsbevisst og målrettet fokus. I Experis vil du i denne jobben få anledning til å delta aktivt i den videre vekstorienterte utviklingen av selskapet og slik kunne bidra aktivt til å styrke vår posisjon ytterligere som den toneangivende aktøren innenfor denne delen av bransjen.

 

Til denne jobben søker vi etter en relasjons- og salgsorientert leder med høyere relevant utdanning. Du har relevant ledererfaring fra liknende markedsorienterte roller med godt dokumenterte salgsresultater innenfor konsulent- og/eller løsnings-salg.

Kunnskap og interesse for IT området samt gode kunnskaper om norsk nærings- og samfunnsliv generelt er også en forutsetning. Som leder har du god digital kompetanse og god forståelse for de endringer og trender som treffer selskaper, både internt og hos våre kunder.

 

 

 

 

For mer informasjon om stillingen – kontakt Kenneth Kallestad (90036547)

 

SØKNAD SENDES PR EPOST: kenneth.kallestad@no.experis.com

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Salgsstillinger, Administrasjon, Engineering (Ingeniøryrker), Ledelse, IT
Underkategori: Ledelse, - Administrasjon / Ledelse / Management for Hire, Salg, Administrasjonsansvarlig, Key Account Manager, - IT, - Engineering (Ingeniøryrker)
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Rogaland
 Stavanger
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 09.08.2019
Søknadsfrist: 31.08.2019
Ref. nr.: 1030926
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Kenneth Kallestad
Telefon 90036547
Kenneth.Kallestad@no.experis.com