Daglig leder

itech AS ble etablert i 1991, og har i dag 27 ansatte. Vi er tekniske rådgivere som tilbyr våre tjenester innen prosjekt- og prosjekteringsledelse av tekniske anlegg rettet mot byggherrer, totalentreprenører og eiendomsutviklere. Vi leverer tjenester innen teknisk rådgivning, FDV-instrukser, Breeam, samt energimerking og energirådgivning.

I itech får du muligheten til å videreutvikle et selskap med fokus på de utfordrende og komplekse prosjektene, og hvor spisskompetanse blandet med bredt tverrfaglig samspill er nøkkelen for suksess. Som daglige leder får du ansvaret for 27 medarbeidere som liker å jobbe med de utradisjonelle utfordringene og går på jobb fordi det er gøy! Du vil som daglig leder også ha en operativ rolle og, i likhet med oss, gjerne motiveres av de komplekse prosjektene.

 

I lederrollen er det viktig at du ivaretar og videreutvikler vår største styrke - dyktige fagfolk som samarbeider smidig og har forståelse for ulike faglige synspunkter. En forutsetning for å lykkes med dette er at dine medarbeidere blir gitt frihet under ansvar og eierskap til oppgavene. Samtidig fordrer en slik frihet at at du kan legge til rette for gode strukturer innad i selskapet som støtter opp om dine medarbeidere.

 

Vi tilbyr

Som daglig leder i itech får du muligheten til å lede et flott miljø med dyktige medarbeidere. Du vil være et nav i den daglige driften og være sentral for videreutvikling av driften. Kontorlokalene våre ligger sentralt i Asker og togstasjon, med svært hyppige avganger til Oslo og Drammen, er vår nærmeste nabo.

 

Har du lyst til å høre mer om stillingen? Ring gjerne våre rådgivere i Experis Executive, Trond Boe-Tangen, 917 43 800 eller Sondre Bratteberg, 916 298 08.  

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ITECH AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Bygg og anlegg
Arbeidssted: Akershus
Rolle: Toppleder

Søk på stillingen

Publisert: 12.08.2019
Søknadsfrist: 25.08.2019
Ref. nr.: 1030930
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Trond Boe-Tangen
Telefon 917 43 800
Trond.Boe-Tangen@no.experis.com

Sondre Løseth Bratteberg
Telefon 916 29 808
Sondre.Loseth.Bratteberg@no.experis.com