Account Managers

For kunde søker vi nå dyktige Account Managers innen telekom til en nyoppstartet avdeling i Oslo. Her vil du stå for nysalg av telekom-tjenester i det norske bedriftsmarkedet. Du vil få muligheten til å være med på etableringen og oppbyggingen av din egen kundeportefølje, og etter hvert være med på å skape vekst med både nye og etablerte kunder. Du vil rapportere til salgssjef for avdelingen.

 

Dine oppgaver vil være knyttet til salgsarbeid innenfor tjenesteområdene SD WAN, Retail Digital og SMB Cloud. Du skal utarbeide og selge løsningsforslag på teknisk og organisatorisk nivå, og en svært viktig del av arbeidet vil være å forstå dine kunders forretning for å tilby de beste løsningene for dine kunder. Du vil bygge, utvikle og forvalte din egen kundeportefølje, og har salgs- og resultatansvar for egen portefølje.  

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg med noe relevant erfaring fra telekom-bransjen, gjerne med teknisk- eller økonomisk høyere utdanning. God teknologiforståelse (IT/telekom/infrastruktur) er en forutsetning for å lykkes i stillingen.  Som person trives du med hyppig kundekontakt og å drive salgsprosessen fremover. Du bør fungere godt i team, likeså med selvstendig arbeid.  

 

Det tilbys:

Spennende og interessant selskap med solide eiere som satser. Man vil være en sentral del av oppbyggingen av en nyopprettet avdeling, og satsningen på direktesalg mot bedriftsmarkedet. Konkurransedyktige betingelser.  

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 3
Industri: Executive
Fagfelt: Salgsstillinger
Underkategori: Salg, Selger
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 03.09.2019
Søknadsfrist: 24.09.2019
Ref. nr.: 1031162
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Trond Boe-Tangen
Telefon 91743800
Trond.Boe-Tangen@no.experis.com

Marthe Tønder Borchgrevink
Telefon 93442924
Marthe.Tonder.Borchgrevink@no.experis.com