Office Manager/Business Development Manager

Selskapet leverer konsulenttjenester og er rangert blant de beste innenfor bransjen. Selskapet er i vekst og i en fase med spennende utvikling. Lønnsomheten til selskapet er svært god.

På vegne av vår kunde søker vi etter en strukturert og proaktiv Office Manager/ Business Development Manager. Rollen vil være en svært sentral administrativ og koordinerende ressurs for ledelsen og styret. I tillegg vil du være med å videreutvikle virksomhetens forretning og strategi. Som Business Development Manager skal du utføre analyser, bidra til strategiutvikling og identifisere nye forretningsmuligheter.

 

Ønsket erfaring/kompetanse:

Vi ser for oss at du har en høyere utdanning innen økonomi, og gjerne også en kombinasjon av strategifag, samfunnsvitenskap, teknologi eller lignende. Du har gjerne 3-5 års arbeidserfaring fra en kommersiell kunnskapsorganisasjon eller konsulentselskap. Erfaring fra prosjektledelse eller forretningsutvikling er ønskelig.

 

Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk er en forutsetning. Erfaring med matriseorganisasjoner og internasjonal studie-/arbeidserfaring vil være en fordel.

 

Personlige egenskaper:

Som person må du evne å arbeide selvstendig, effektivt og strukturert. I tillegg må du være proaktiv og tilegne deg kunnskap raskt. Solid kommersiell forståelse og analytiske evner er svært viktig for stillingen. Du må evne å eie og drive prosesser, og bør trives i et miljø med høyt tempo og mange baller i luften. Den rette kandidaten vil få stor fleksibilitet, men bør ha mulighet til å tidvis arbeide noe utenfor vanlig arbeidstid.

 

 

Vi tilbyr:

• en sentral stilling, selvstendighet og stor grad av autonomi

• spennende og varierte prosjekter og oppgaver i et selskap i utvikling, med fokus på stor faglig- og personlig utvikling

• internasjonal aktivitet

• et utrolig hyggelig arbeidsmiljø

• konkurransedyktige betingelser

• kontor sentralt i Oslo

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Juridisk, Administrasjon
Underkategori: Administrasjonsansvarlig
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 03.09.2019
Søknadsfrist: 17.09.2019
Ref. nr.: 1031167
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Yvonne Cagnol Hveem
Telefon 97687020
Yvonne.Cagnol.Hveem@no.experis.com

Maria Loftheim
Telefon 48257231
Maria.Loftheim@no.experis.com