Salgssjef

For kunde søker vi nå salgssjef innen telekom til nyoppstartet avdeling i Oslo. Her vil du lede avdelingen for nysalg av telekom-tjenester i det norske bedriftsmarkedet. Du vil få muligheten til å etablere og bygge opp ditt eget team og kundeportefølje.

 

I tillegg til å lede og utvikle avdelingen vil du også etablere og forvalte din egen salgsportefølje innenfor tjenesteområdene SD WAN, Retail Digital og SMB Cloud. En svært viktig del av arbeidet vil være å forstå dine kunders forretning for å tilby de beste løsningene.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg med relevant salgserfaring fra telekombransjen. Høyere utdannelse er en fordel, men arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning. Som person er du strukturert og med høy gjennomføringskraft, og du evner å bygge et godt team rundt deg.

 

Om du er den riktige kandidaten vil dette være en gylden mulighet for deg. Du vil få sette ditt eget preg på avdelingen i et spennende selskap med solide eiere som satser. Her vil du være en sentral del av oppbyggingen av virksomheten. Konkurransedyktige betingelser.

 

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Salgsstillinger
Underkategori: Salgssjef
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 03.09.2019
Søknadsfrist: 24.09.2019
Ref. nr.: 1031172
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Trond Boe-Tangen
Telefon 91743800
Trond.Boe-Tangen@no.experis.com

Marthe Tønder Borchgrevink
Telefon 93442924
Marthe.Tonder.Borchgrevink@no.experis.com