Leder Strategi og forretningsutvikling

Apotek 1 er Norges største apotekkjede med ca. 370 egeneide apotek og i underkant av 50% markedsandel. Selskapet har en offensiv vekststrategi og operer i flere kanaler. I tillegg til fysiske apotek opererer kjeden både i B2B segmentet og direkte til forbruker via nettbutikk og abonnementsløsninger. Markedsposisjonen er meget sterk.

Apotek 1 har mer enn 4000 dedikerte medarbeidere og en stolt kultur med klare ambisjoner om alltid å leve opp til slagordet "Vår kunnskap - din trygghet" i alle kundemøter. Servicekontor og distribusjonsenhet ligger på Lørenskog i Akershus og omfatter ca. 200 ansatte.

Selskapet hadde i 2018 en omsetning på 11.7 milliarder NOK. Lønnsomheten er stabil og god.

Apotek 1 er eiet av den tyske Phoenix-gruppen, som er privateiet og driver tilsvarende virksomhet i 27 land i Europa.

Les mer om selskapet på www.apotek1.no

Sentral rolle i den videre utviklingen av selskapet!

 

Apotek 1 har vært gjennom en lang periode med kraftig vekst. For å løfte selskapet videre ønsker Apotek 1 å etablere en enhet som sikrer at det jobbes strukturert og metodisk med forretningsutvikling både innenfor eksisterende virksomhet og utviklingen av nye områder. Til å lede enheten søker vi en strategisk og metodisk sterk person som evner å utfordre, men samtidig er folkelig, skaper tillit og får folk med seg.

Hovedoppgaven vil være å bygge et rammeverk for hvordan man gjennomfører, prioriterer og følger opp ulike initiativ. Deretter å bygge en enhet som støtter og bidrar med nødvendig kompetanse i nært samspill med øvrig organisasjon.

 

Vi ser etter deg som har:

  • Høyere utdannelse på Masternivå innenfor økonomi, strategi, teknologi eller lignende – gjerne i kombinasjon.
  • Solid erfaring fra konsulentbransjen med relevante problemstillinger og metodisk tilnærming
  • Innsikt og erfaring fra en lignende rolle på kundesiden er en stor fordel. Gjerne fra handelsvirksomhet, men ikke nødvendigvis retail.
  • Det samme gjelder erfaring fra store organisasjoner med kompleks verdikjede og tilsvarende utfordringer

 

Det er viktig at du er analytisk, faktaorientert, strukturert og sterk på prosess, men samtidig folkelig og flink med mennesker. Du må være nysgjerrig og evne å utfordre, men på en god måte så du skaper tillit og får folk med deg.

 

Som Leder for Strategi og forretningsutvikling vil du få en meget spennende rolle med stor påvirkningskraft og store utviklingsmuligheter i et selskap med meget sterk markedsposisjon og solide industrielle eiere. Helsesektoren er i vekst og du møter en offensiv kultur og dyktige kollegaer med vilje og ambisjoner om videre utvikling.

Betingelsene er konkurransedyktige.

 

Ring gjerne, våre rådgivere i Experis Executive, Øystein Dahl, mob. 905 68 285, eller Sondre Bratteberg, mob. 916 29 808, for mer informasjon. Registrer søknad og CV snarest og senest innen 24 november på www.experis.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: APOTEK 1 GRUPPEN AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Ledelse, Organisasjonsutvikling
Underkategori: Organisasjonsutvikling, Ledelse
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Akershus
 Lørenskog
Rolle: Leder, Prosjektleder, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 08.11.2019
Søknadsfrist: 24.11.2019
Ref. nr.: 1031845
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Øystein Dahl
Telefon 905 68 285

Sondre Løseth Bratteberg
Telefon 916 29 808