Kommersiell forretningsutvikler

Securitas er en global kunnskapsleder innen sikkerhet, med over 370.000 medarbeidere i hele 59 land. Securitas er markedsleder i det norske markedet, og har over 6.000 ansatte, fordelt på avdelingskontor over hele Norge og på 44 av landets flyplasser og 6 heliporter.

 

Securitas omsatte for NOK 2,5 milliarder i 2018. Selskapet har både vilje og evne til å investere i våre medarbeidere og utvikle nye løsninger for våre kunder. Vi er ledende innen moderne sikkerhetsteknologi og tilbyr markedets helhetlige og effektive sikkerhetsløsninger til våre kunder.

 

Vil du jobbe i et verdensledende konsern innen sikkerhetstjenester?

 

Securitas skal videreutvikle tjenestene og vi skal etablere oss i nye markeder. Stillingen som forretningsutvikler er nyopprettet. Din oppgave vil være å gjennomføre analyser og vurderinger av eksisterende og nye tjenester, markeder, segmenter, kunder og konkurrenter. Videre skal du utarbeide ulike forretningsmodeller, businesscaser og konsepter, samt implementere disse i organisasjonen. Bakgrunn som konsulent og erfaring med etableringer i nye markeder og oppkjøpsprosesser/M&A-aktiviteter er derfor en fordel.

 

Riktig kandidat er nytenkende, analytisk, initiativrik og har et kommersielt mind-set. Som forretningsutvikler i Securitas vil du ha en sentral rolle i selskapets videre vekst. Rollen skal jobbe tett på selskapets ledergruppe og utarbeide nødvendig underlag til strategiske forretningsbeslutninger. Stillingen tilhører ledergruppen for salg.

 

Erfaring og ferdigheter

  • Erfaring fra analysearbeid: markedsanalyser kostnadsanalyser, lønnsomhetsanalyser, investeringsanalyser, m.m.
  • Erfaring med prosjektledelse
  • Erfaring med å konseptualisere tjenester og med implementering av løsninger

 

Formell bakgrunn

  • Høyere utdannelse, fortrinnsvis på masternivå og innen økonomi 

 

Vi tilbyr

Sikkerhetsbransjen er i rask endring, og vår oppgave er å sikre og trygge samfunnet. Securitas’ ambisjon er å være ledende på den teknologiske utviklingen. Som forretningsutvikler i Securitas vil du ha ansvar og et stort handlingsrom. Det er muligheter for karriereutvikling og for å jobbe internasjonalt på tvers av konsernet. Du vil også jobbe i et konsern tuftet på solide verdier: Ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet.

Stillingsinformasjon

Kunde: Securitas AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Media / markedsføring, Salgsstillinger, Administrasjon
Underkategori: Prosjektleder
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson, Rådgiver, Prosjektleder

Søk på stillingen

Publisert: 03.12.2019
Søknadsfrist: 15.12.2019
Ref. nr.: 1032112
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Yvonne Cagnol Hveem
Telefon +47 97 68 70 20
Yvonne.Cagnol.Hveem@no.experis.com

Gisle Roll Ludvigsen
Telefon +47 93 46 81 68
Gisle.Roll.Ludvigsen@no.experis.com