Konseptsjef tjenester – Obs BYGG

Obs BYGG er Norges største og den raskest voksende lavpris byggevarekjeden i Norge. Obs BYGG består av 49 byggevarehus som har som mål å tilby forbrukerne byggevarer til så lave priser som mulig. Omsetningen til Obs BYGG er passert 4 milliarder og det er klare ambisjoner om ytterligere vekst gjennom sterk kundeorientering og gjennomføring.

Kjedekontoret er lokalisert på Langhus, omtrent 10 km syd for Oslo, og er en del av miljøet på Coop Faghandel med 300 ansatte som fordeles omtrent likt på lager og kontor.

 

Coop er en av Norges største handelsaktører med mer enn 1250 dagligvarebutikker og 110 byggevarehus over hele landet. Coop eies av mer enn 1,6 millioner kunder gjennom deres medlemskap i ett av 87 samvirkelag. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge SA, som har ansvar for Coops felles innkjøp, grossist og logistikkvirksomhet, kjedeadministrasjon, merkevarebygging og medlemsprogram.

 

 

 

Obs BYGG – Norges Største Lavpris Byggevarekjede

 

Obs BYGG er til for forbrukerne, det er det som driver oss til å stadig utvikle oss og vårt konsept. Som bransjens desidert største aktør søker vi stadig etter å sette standarden for morgendagens byggevarekjede, slik at vi kan fortsette å tilby markedets beste sortiment til markedets laveste priser.

 

Vi søker.....

Vi søker derfor en konseptsjef tjenester som skal utvikle, pilotere og implementere ettermarkedstjenester for våre kunder – «få-det-gjort tjenester». Eksempelvis tjenester som hjemkjøring og montering av produkt hos forbruker. Enda bedre kundeopplevelser før, under og etter handel er en sentral del av kjedens vekststrategi. Og her spiller utvikling av fysisk konsept, e-handel og tjenesteutvikling sentrale roller. Som konseptsjef forventes det at du skal bidra til gjennomføring og vekst ved å utvikle relevante og attraktive tjenester for ettermarkedet, slik at Obs BYGG når målsatt markedsandel. Stillingen, og tjenesteområdet for øvrig, er nyopprettet og rapporterer til assisterende kjedesjef.

 

Erfaring og kompetanse.....

Vi tror riktig kandidat har erfaring og kompetanse innen konseptutvikling av tjenester, gjerne fra detaljist- og/eller kjedevirksomhet. Erfaring fra utarbeidelse av analyser som grunnlag for tjeneste- og forretningsutvikling er en forutsetning, det samme er bruk av digitale plattformer i konsept- og tjenesteutvikling. Riktig kandidat har trolig høyere økonomisk- og/eller markedsorientert utdannelse og kan vise til dokumenterte resultater.

 

Hvordan lykkes....

For å lykkes hos oss kreves det en god forståelse for, eventuelt evnen til å sette seg inn i, hvordan matriseorganisasjoner fungerer og hvordan man forholder seg til denne. Videre er det viktig med en ydmyk og lyttende tilnærming og evne til å bygge gode relasjoner. Hos oss er det forventet at alle bidrar til å skape en vinnerkultur med fokus på vekst, lønnsomhet, fornøyde kunder og ansatte – følgelig må du kunne identifisere deg med dette!  

 

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktig lønn
  • Gode forsikring- og pensjonsordninger
  • Bilordning
  • Firmahytter
  • Gode utviklingsmuligheter
  • Meget godt arbeidsmiljø

 

Ytterligere spørsmål kan rettes til Experis Executive ved Morten Hildebrandt, tlf. 970 53 142 eller Emil Lutterloh Lie, tlf. 468 91 281. Alle henvendelser til Experis Executive behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor vår oppdragsgiver. Søk på stillingen snarest og senest innen 20. august.

 

 

 

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: COOP NORGE SA
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Varehandel
Arbeidssted: Akershus

Søk på stillingen

Publisert: 26.07.2018
Søknadsfrist: 19.08.2018
Ref. nr.: 1026317
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Morten Hildebrandt
Telefon +47 97 05 31 42
Morten.Hildebrandt@no.experis.com

Emil Lutterloh Lie
Telefon +4746 89 12 81
Emil.Lutterloh.Lie@no.experis.com