Salgsdirektør Proffmarkedet

Miele er en tysk kvalitetsleverandør av hvitevarer til privat bruk samt profesjonelle produkter for vaskeri, oppvask, desinfeksjon og sterilisering. Selskapets motto har helt siden starten i 1899 vært 'Immer Besser'. Selskapet er verdens største familieforetak i sin bransje og er gjennom egne salgsselskaper eller importører representert i 100 land. Konsernet har mer enn 20 000 ansatte og omsetter for ca. 4 milliarder Euro. Miele Norge har 130 ansatte og en årsomsetning på ca. 800 millioner NOK.

 

Miele Professional henvender seg til det profesjonelle markedet med helhetsløsninger av høy kvalitet innenfor fagområdet rengjøring, desinfeksjon og sterilisering. Avdelingens fokus er å levere gode løsninger som medvirker til optimal drift og lønnsomhet for våre kunder.

 

«Immer Besser – Alltid bedre»

 

Som salgsdirektør Professional vil du ha ansvaret for et viktig forretningsområde og følgelig en vesentlig del av Miele Norge. Du vil være øverste ansvarlig for Miele Professional Norge med resultatansvar for topp- og bunnlinje, og overordnet ansvar for alle kanaler og kunder. Ditt viktigste mål vil være å utvikle og eksekvere kort og langsiktig salgsstrategi for Norge, med referanser til definerte vekstmål fra konsernledelsen og markedsutviklingen i Norge. Salgsorganisasjonen dekker funksjonene salg, produkt, prosjekt og support. Den består av 10 kompetente medarbeidere som du vil ha personalansvar for.  

 

For å lykkes i stillingen må du ha en kommersiell teft og være en samlende og motiverende leder som setter kursen. Vi ser etter deg som liker å jobbe strategisk og er «hands on» med både kunder og forhandlernettverk. Som person kjenner du deg igjen i Mieles verdier og målsetning – «immer besser». Videre har du evne til å tenke nytt og identifisere samt utnytte muligheter til å øke omsetningen og lønnsomheten i Norge.

 

Stillingen rapporterer til administrerende direktør og er en del av ledergruppen i Norge.

 

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Levere salgsresultater i henhold til plan.
  • Følge opp og utvikle distribusjonsstrategi og salgsplaner for forhandlere og kunder.
  • Bistå i markedsarbeidet. Planlegge og følge opp både sentrale og lokale aktiviteter i samråd med markedsavdelingen.
  • Bistå i arbeidet med produktsortiment.
  • Kontakt med salgs- og produktansvarlige ved hovedkontoret.
  • Bistå i produksjon av løsning, anbud og tilbud og følge disse opp.
  • Lede og utvikle avdelingens medarbeidere.
  • Bidra til å utvikle Miele Norge gjennom aktiv deltakelse i ledergruppen.

Vi søker deg som kan vise til gode resultater fra salgsledelse rettet mot proffmarkedet. Du har mest sannsynlig erfaring med både direkte salg og salg gjennom forhandlerledd. Din kjennskap til offentlige anskaffelser vil være en stor fordel. Stillingen fordrer sterke kommunikative evner, både skriftlig og muntlig, i norsk og engelsk.

 

Vi tilbyr en spennende rolle i et solid firma med markedsledende produkter og løsninger. Riktig kandidat vil være sentral i Miele Norges, og spesielt Miele Professionals vekststrategi de kommende årene. Vi har et sterkt fagmiljø, med kolleger som brenner for merkevaren Miele og som setter kvalitet høyt. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns-, pensjons- og forsikringsvilkår.

 

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt gjerne Experis Executive ved våre rådgivere Yvonne Cagnol Hveem, tlf. 97 68 70 20, eller Emil Lutterloh Lie, tlf. 46 89 12 81. Vi ber deg registrere CV og søknad innen 18.11.2018 på www.experis.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Miele AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Ledelse
Arbeidssted: Akershus, Oslo
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 16.11.2018
Søknadsfrist: 18.11.2018
Ref. nr.: 1027529
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Yvonne Cagnol Hveem
Telefon +47 97 68 70 20
Yvonne.Cagnol.Hveem@no.experis.com

Emil Lutterloh Lie
Telefon + 47 46 89 12 81
Emil.Lutterloh.Lie@no.experis.com